SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » TÜZÜN, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışın 100. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladı

TÜZÜN, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışın 100. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 22.04.2020 - 13:48

TÜZÜN, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışın 100. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladı

Aksaray İl Genel Meclis Başkanı M. Mehmet TÜZÜN, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışın 100. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında; Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. yıl dönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir bağımsızlık mücadelesi veren milletimizin, 23 Nisan 1920’de “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesi ile kurduğu TBMM, Cumhuriyetimizin kuruluşunun temelini oluşturmuştur.

Çocuklarımızın ulusal bağımsızlığın teminatı olduğunu her fırsatta dile getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünyanın hiçbir ülkesinde yapılmayanı yaparak, Millet Meclisinin açıldığı günü çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere vatanımızın bağımsızlığı, birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, milletimizin ve bu günü anlamlı kılan Türk ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021