Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Tuzla’da sanayi sitesinde yangın: Ekiplerin müdahalesi sürüyor

Tuzla’da sanayi sitesinde yangın: Ekiplerin müdahalesi sürüyor

A - +

Yerel Haberler - 03.09.2026 - 9:10

Tuzla’da sanayi sitesinde yangın: Ekiplerin müdahalesi sürüyor

İSTANBUL – BHA 

Tuzla Orhanlı Mahallesi Deri Sanayi Sitesi’nde bulunan bir lojistik deposunda sabah saatlerinde yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü.

Yangının bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri ile 10 ilçeden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Lojistik depoda başlayan yangının, bitişikteki kereste deposuna, başka bir fabrikaya ve ağaçlık alana da sıçradığı öğrenildi.

Depoda bulunan kimyasal maddeler nedeniyle yangın sırasında küçük çaplı patlama seslerinin duyulduğu belirtildi.

Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi alarak olay yerini şerit çekerek kapattı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

 

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021

Gazeteciler Birliği