SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Türkiye’nin Markası Limit Aksaray’da Açıldı

Türkiye’nin Markası Limit Aksaray’da Açıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 14.07.2018 - 15:56

Türkiye’nin Markası Limit Aksaray’da Açıldı

Türkiye’nin Markası Limit Aksaray’da Açıldı.

Yayıncılıkta Türkiye’nin önde gelen markalarından olan LİMİT yayınları ve Türkiye’nin her noktasına ulaşmadaki kararlılığı doğrultusunda Aksaray’da 2018-2019 eğitim-öğretim yılı ders kayıtları başladı.

Limit eğitim kurumları yetkilisi Şaban Doğan, “Aksaray LİMİT eğitim kurumlarında her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunacak ortamlar mevcuttur.LİMİT yayınları yazarlarını bünyesinde bulunduran Aksaray LİMİT eğitim kurumları Türkiye’deki sayılı okulda mevcut bir kadroyla eğitim vermektedir. Şehir merkezinde sosyal ve spor kompleksleriyle,LİMİT yayınları yazar kadrosuyla , Türkiye’nin en çok tercih edilen yayınlarıyla , Aksaray’da fark yaratarak hizmet vermektedir. LİMİT okulları olarak bütün öğretmen,öğrenci ve velilerimizin 2018-2019 eğitim-öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun.
Amaçlarının, Limit Özel Kursu olarak farklı vizyonları ile ezber bozan, güçlü öğretmen kadrosu ile Aksaray halkının özlem duyduğu ve hak ettiği eğitim kalitesini bir nebze olarak ileriye taşımayı hedeflediklerini kaydeden Kurucu müdürü Şaban Doğan: “Bu hedef doğrultusunda hiç bir fedakârlıktan kaçınmayarak ve büyük uğraşlar sonucunda Türkiye’nin en büyük yayınlarından olan Limit yayınları ile anlaştık. İnşallah bir araya gelmiş bu muazzam güçten bütün Aksaray halkı sonuna kadar faydalanacaktır” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021