SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Türkiye’mizi İstiyoruz

Türkiye’mizi İstiyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 16.05.2015 - 10:59

Türkiye’mizi İstiyoruz

AKSARAY’LININ FERYADI; AKP’NİN EBESİZ, HEMŞİRESİZ, DOKTORSUZ, LİSESİZ, TEDAŞSIZ, KOOPERATİFSİZ, BELEDİYESİZ, GREYDERSİZ YENİ TÜRKİYE’SİNİ İSTEMİYORUZ
CHP Aksaray İl başkanı Doğan Koşar yaptığı yazılı açıklamada; Seçim öncesi yaptığımız gezilerde Aksaray’ın en batısındaki Harmandalı’ndan, en doğusundaki Ilısu’suna kadar aynı feryadı duyuyorsunuz. AKP’nin ebesiz, hemşiresiz, doktorsuz, lisesiz, tedaşsız, kooperatifsiz, belediyesiz, greydersiz YENİ TÜRKİYE’SİNİ İSTEMİYORUZ. Bu hizmetlerin olduğu TÜRKİYE’MİZİ İSTİYORUZ.

13 yıllık iktidardan sonra, verdiği Tıp Fakültesi, Tren Yolu, Kapalı Sistem Sulama, Hava alanı, Şehir hastanesi, turizm yatırımlarını yapmayan, başarısızlığı kanıtlanan adaylarla yola çıkan AKP’den ciddi bir kopuş yaşanıyor. Bunun yanında 19 Nisanda, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP iktidarında, mazot 1.5 TL, Asgari ücret 1500.00 TL, en düşük emekli maaşı 1500.00 TL, her emekliye iki bayramda iki maaş ikramiye açıklaması ülkemizde ve Aksaray’da siyasal deprem yarattı. Atanamayan öğretmenleri atama, taşeron zulmü altında inleyen işçileri zulümden kurtarma vaadi bu derdi yaşayan herkesi etkiledi. Belediyelerin tüzel kişiliklerinin iade edileceği taahhüdü, Aksaray’da belediyeliği düşürülen kasabalarda umut yarattı.

7 Haziran çok önemli sürprizlere gebe. Aksaray Bir Bir Bir olacak. CHP projeleri, kişiye özel makam talebi olan başkanlık tartışmasını da bitirdi. Türkiye CHP iktidarına doğru yürüyor. Dört kişinin oyunu alıp, Aksaray’ı sahipsiz bırakanlara nasıl hizmet edildiğini göstereceğiz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021