SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Türkiye’de İlk ve Yerli Hoparlör Üretimi yapan MK Hoparlör’e ödül

Türkiye’de İlk ve Yerli Hoparlör Üretimi yapan MK Hoparlör’e ödül

A - +

Ana Manşet - 27.10.2022 - 19:04

Türkiye’de İlk ve Yerli Hoparlör Üretimi yapan MK Hoparlör’e ödül

ASELSAN – KOSGEB iş birliği kapsamında Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon destek programında ödüle layık görülen M&K Hoparlör’e Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından ödül verildi.

ASELSAN – KOSGEB iş birliği kapsamında Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon destek programı, ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt’un katılımıyla gerçekleşti. Bir çok firma arasından ödüle layık görülen M&K Hoparlör’e ödülü, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından M&K Hoparlör San.ltd.şti’de Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Evlen’e takdim edildi. Tören SAHA EXPO 2022 kapsamında gerçekleştirildi.

M&K Hoparlör San.ltd.şti’de Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Evlen yaptığı açıklamada; Aselsan işbirliği kapsamında bizi ödüle layık gören Sanayi ve teknoloji bakanımız sayın Mustafa Varank beye ve Aselsan yönetim kurulu başkanı sayın Haluk Görgün beye ve KOSGEP Genel Müdürü Hasan Basri Kurt beye bu anlamlı ödüllerinden ötürü teşekkür ederim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021