SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlçe Haberleri » Ağaçören Haberleri » Türkeş Özbek, Vakit Tamam Bismillah

Türkeş Özbek, Vakit Tamam Bismillah

A - +

Ağaçören Haberleri - 05.11.2023 - 8:32

Türkeş Özbek, Vakit Tamam Bismillah

Ağaçören Belediye Başkan aday adayı olan Türkeş Özbek yaptığı açıklamada;

Kıymetli hemşehrilerim

Sizlerle uzun süredir üzerinde çalıştığımız paylaşımlarını yaptığımız “ᕼᗴᖇ ᗩᗪIᗰI ᗩᑎᒪᗩᗰ ᗪᗝᒪᑌ” projelerimizi takdirlerinize sunmuştuk.
Yaptığımız bu çalışmalar göreve başladığımızda,her yeni güne hemşerilerimize birbirinden çok farklı alanlarda ve sorumluluklarla hizmet ederek başlamak, içinde yaşadığımız kenti her yönüyle çağdaş bir kent yapmak için çalışmak sadece bana değil, belediyemizin farklı servislerinde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımıza da mutluluk verecektir.
Asli görevlerimiz olan imar, yol, temizlik gibi yapmak zorunda olduğumuz görevlerin bilinciyle çalışırken diğer yandan kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına, öğrencisinden esnafına, sokaktaki hayvanına, havasına suyuna olan sorumluluklarımızı söz verdiğimiz gibi hayata geçireceğiz.
İçi boş popülist vaatler vermeden. insanımızın hayatını kolaylaştıracak, Ağaçören’de yaşama hevesini artıracak, ilçeden göçü durduracak hizmetler üreteceğiz.
Bizim için olmazsa olmaz Ağaçören’in geleceği ve Ağaçörenlilerin mutluluğu ilkesinden hareketle çalıșma arkadașlarımız ve tüm paydașlarımız ile birlikte üretmeye, daha fazlasını gerçekleștirmeye çalışacağız. Hazırladığımız görsel projeleri sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz.
Destek sizden, gayret bizden, takdir Allah’tandır.
Keyifle izlemeniz dileği ile
Selam ve saygılarımla

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021