SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlçe Haberleri » Ağaçören Haberleri » Türkeş Özbek, Ağaçören’e adayım dedi

Türkeş Özbek, Ağaçören’e adayım dedi

A - +

Ağaçören Haberleri - 18.10.2023 - 19:48

Türkeş Özbek, Ağaçören’e adayım dedi

Türkeş Özbek, Ağaçören’e adayım dedi.  Özbek yaptığı açıklamasında; Değerli Hemşehrilerim; Göreve geldiğimizde temel felsefemiz “Yașamın içerisinde var olmak.” olacaktır.
Dünyanın ve ülkemizin yaşadığı değişime ortak olarak farklı bir yerel yönetim anlayışı geliştirmek ana hedefimiz olacaktır. Yerel yönetimlerin kanalizasyon, temizlik, park gibi klasik hizmetleri yerine getirmenin yanı sıra ekonomi, kültür – sanat, eğitim, sağlık vb. alanlarda da sorumluluklar alması, sosyal bir belediyecilik anlayışı ortaya koyması gerçeğinden hareket ederek çalışmalarımıza başlayacağız.
Bu çalışmaların en önemli çıkış noktası ise günlük hizmetlerimizi layığıyla yerine getirirken,
Ağaçören’in gelecek 50 yılını planlamak, yapılan faaliyetlerin “sürdürülebilir” olmasını sağlamak olacaktır.
Sürdürülebilirliğin temelinde ise çok önemli bir kavram yer alıyor: “Katılımcılık.” Katılımcılık ve “Ortak akıl oluşturma” prensipleri sürdürülebilir yönetim anlayışının sağlanmasında temel ilkelerimiz olacak. Yerel yönetimler bazında hazırlanan ilk kalkın- ma eylem planı olan ‘Ağaçören Kalkınma Eylem Planı’na” imza atacağız.
Yaptığımız tüm çalışmalarda, gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde temel ilkelerimizi uygulayacağız. Klasik belediyecilik faaliyetlerini rekor seviyelere ulaşan rakamlar ile gerçekleştirirken aynı zamanda hemen hemen hepsi Ağaçören için ilk olan mutlu projelere imza atacağız. Birbirinde özel markalar oluşturacağız.
Bizim için olmazsa olmaz Ağaçören’in geleceği ve Ağaçörenlilerin mutluluğu ilkesinden hareketle çalıma arkadaşlarımız ve tüm paydaşlarımız ile birlikte üretmeye, daha fazlasını gerçekleştirmeye çalışacağız.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021