SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Türk Sağlık-Sen üyesi Sağlıkçılar 1 gün iş bıraktı

Türk Sağlık-Sen üyesi Sağlıkçılar 1 gün iş bıraktı

A - +

Ana Manşet - 06.12.2021 - 17:54

Türk Sağlık-Sen üyesi Sağlıkçılar 1 gün iş bıraktı

Türk Sağlık-Sen Aksaray Şubesi üyeleri, iş bırakarak, ASÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde eylem yaptı. Sendika Şube Başkanı Tamer Kara; “Bizim talebimiz ve tüm sağlık çalışanlarının beklentisi; sürdürülebilir ve kalıcı ücret politikasının benimsenmesidir” dedi.
ASÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimlik binası önünde bir araya gelerek, pankart açan sağlık çalışanları, ücretleri için düzenleme istedi. Türk Sağlık-Sen Aksaray Şube Başkanı Taner Kara, “Doktorlarımız zammı hak ediyorlar, yapılsın, itirazımız olmaz, olamaz. Bizim isteğimiz, tüm sağlık çalışanlarının ücretlerinin artırılmasıdır çünkü sağlık çalışanlarımızın tamamı, ekonomik sıkıntı yaşamaktadır. 1 günde hem açıklanıp hem de TBMM’de kabul edilen düzenleme eksik olmuştur. Pandemi döneminde tüm sağlık çalışanları omuz omuza mücadele vermiştir. Bu nedenle sağlık çalışanları için ayrı gayrı olmaz. Ne ayrımcılığı kabul ederiz ne de ekonomik kayıplarımızın görmezden gelinmesine razı oluruz. Çalışanlar için verdiğimiz haklı mücadeleye nifak tohumu ekip, ilgiyi ve gündemi başka yönlere çekmek isteyenler var. Gerçekleri değiştirip farkı yansıtmak gibi çirkinliklerle uğraşanlar var. İyi bilsinler ki onlara ne bizler ne de sağlık çalışanlarımız fırsat vermez” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021