SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ticaret Odası Başkanlığında büyük yarış başladı

Ticaret Odası Başkanlığında büyük yarış başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 03.08.2017 - 15:28

Ticaret Odası Başkanlığında büyük yarış başladı

Aksaray Ticaret Odası Başkanlığı seçimleri başlayacak. Seçimlere kısa bir süre kala kazan iyiden iyiye kaynamaya devam ediyor.
Ahmet Koçaş´ın başkanlığında yönetilen Ticaret Odası başkanlığı, Yeni seçim startına giren odada şimdiden kazan kaynamaya başladı. Adaylara delege listeleri verilmezken farklı dedikodular hızlıca baş göstermeye başladı.
Oda Başkanlığı koltuğuna oturmak için yarışan muhalif isimlerin gündeme getirdiği önemli bir konu da var. O da; bu seçimlerden itibaren Oda başkanı adayı olacak bir ismin artık odayı layıkıyla temsil edecek bir başkanın seçilmesi gerektiğini ve özelliklede siyasetin seçimlere müdahil olmaması gerektiğini savunuyorlar. Mevcut başkanın aday olsa da hiçbir şekilde şansı olmadığı ve tekrar seçilemeyeceğine kesin gözüyle bakan üyler şimdiden el altından kulislere başladıklarını ve her ne kadar üye listesi verilmez ve saklansada bu odada artık bazı şeyler değişecekve Ticaret odası Ticaret merkezi haline geleceğini bazılarının yan gelip yatma yeri veya kariyer yapma yeri olmayacağını dillendirdikleri ise dikkatlerden kaçmadı. Şimdiden 3 adayın olduğu dillendirilen oda seçimlerine ise süpriz adayların çıkacağı ve kıyasıya bir mücadelenin olacağı tahmin ediliyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021