SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tek Çare MHP

Tek Çare MHP

A - +

Aksaray Haberleri - 29.04.2015 - 18:43

Tek Çare MHP

MHP Aksaray Milletvekili A. Turan YALDIR halkın halini hatırını sormak için yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Dünde halkın içinde olan YALDIR güne Güneşli köyü halkını ziyaret ederek başladı. Görüştüğü vatandaşların AKP İktidarından yıldıklarını ve artık bu iktidarın değişmesini söylemeleri üzerine’’ tek çare MHP… Bizimle yürüyerek çözüme doğru yol alacaksınız, güzel günler yakındır’’ dedi.
Eskil de ziyaretlerine devam eden Turan YALDIR, sanayide ve ilçe merkezinde esnafla hasbihal etti. Esnaf birçok sorunları olduğunu ve kimsenin kendileri ile ilgilenmediğini belirtti. Defalarca sorunlarını yetkililere aktardıklarını ve hiçbir şekilde gelişme görmediklerini belirten halk ‘’sorunlarımızın başında gelen en önemli sorunumuz ‘’SU’’ Eşmekaya barajına su getirilmesi gerektiğini bakanlara kadar ilettik, diğer sorunlarımızı da, hep söz verdiler ve arkalarını dönüp gittiler… Seçim zamanlarında hatırlıyorlar bizi, kimsenin bizim için bir şeyler yapmak gibi bir düşüncesi yok… Umudumuz sizde, derdimize derman biliyoruz ki MHP !!!
Turan YALDIR ise ‘’ tüm sorunlar dan haberdarız ve her sorununuz için bir çözüm projemiz var, inşallah iktidar olduğumuzda tüm sorunlara çare olacağız’’ şeklinde konuştu.
Günü MHP Aksaray İl teşkilatının haftalık olağan toplantısında yönetim ile bir araya gelerek sonlandıran Adaylar, geç saatlere kadar süren toplantıda faydalı projeler üzerine konuştular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021