SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tarım ve Orman Bakanı Aksaray’a Geliyor

Tarım ve Orman Bakanı Aksaray’a Geliyor

A - +

Aksaray Haberleri - 19.07.2019 - 12:15

Tarım ve Orman Bakanı Aksaray’a Geliyor

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin, bir dizi ziyaret ve temaslarla bulunmak üzere Aksaray’a geleceğini bildirdi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 23.07.2019 (Salı) günü şehrimize gelerek çeşitli ziyaretler gerçekleştirip, sektör temsilcileriyle bir araya gelecek.

Bakan Pakdemirli’nin ziyaretinin önemine değinen İl Başkanı Altınsoy, bölge çiftçilerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyleyerek, “Ülkemizin önemli tarımsal alanlarından biri olan Aksaray’da geçtiğimiz ay dolu yağışı nedeniyle 2 bin 596 çiftçimizin 208 bin dekar arazisinde yüzde 80’lere varan hasar tespit edilmişti. Çiftçimizin sorun ve ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Sayın Bakanımız da bölgemizle her zaman yakından ilgilenmiştir. Kendisi bizzat Aksaray’da sorunları yerinde dinleyecek, ihtiyaç ve taleplerin planlaması yapılacaktır” dedi.

Çiftçileri korumak, zararı, afeti en az hasarla atlatmak adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayan Başkan Altınsoy, “Çiftçimizin hiçbir hakkını zayi etmeden, elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Allah daha beterlerinden korusun. Tekrar tüm çiftçilerimize geçmiş olsun diliyorum” dedi

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021