SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

A - +

Ana Manşet - 30.03.2024 - 19:54

Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Merkez İlçe Süt Üreticiler Birliği Başkanı Esat Zengin, geleneksel Ramazan iftarında Aksaray tarım platformu üyeleri ve yerel basın gazetecileriyle bir araya geldi. Birlik ve dayanışma atmosferinde geçen iftar, tarımın önemine vurgu yaptı.
Aksaray Merkez İlçe Süt Üreticiler Birliği Başkanı Esat Zengin, her yıl Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini yaşamak ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlenen geleneksel iftar programında Aksaray tarım platformu üyeleri ve yerel basın gazetecileriyle bir araya geldi.

İftar programında konuşan Esat Zengin, dostluk ve birlik ruhunun önemine vurgu yaparak, “İftarımıza katılan tarım platformunun değerli üyeleri ve gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim bizi Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini yaşamaya, birlikte sevdiklerimizle Ramazan Bayramı’na kavuşturmaya vesile etsin” dedi.

Aksaray tarım platformu üyeleri ve basın mensupları da Esat Zengin’e teşekkür ederek, Aksaray tarımına ve hayvancılığına sağladığı destekten dolayı minnettarlıklarını dile getirdiler. Zengin’in ismi gibi aynı zamanda gönlünde de zenginlik barındırdığını ifade eden katılımcılar, birlikte geçirdikleri bu bereketli iftarın tarımın önemini bir kez daha hatırlattığını belirttiler.

Aksaray’da tarımın ve birlik ruhunun ne kadar önemli olduğunu vurgulayan bu iftar programı, toplumun çeşitli kesimlerini bir araya getirerek dayanışma ve işbirliği ruhunu güçlendirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021