ANKARA-BHA
Filo içinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çakmakçı, son gelişmeleri HEKİMSEN Genel Başkanı Dr. Adil Kurban ile yaptığı canlı bağlantıda paylaştı.
Çakmakçı, konuşmasına tüm hekimlere ve vatandaşlara selamlarını ileterek başladı. “Bugün gemideki 13. günümüz. Barcelona’dan çıkan gemilerimize Tunus ve İtalya’dan katılanlar oldu. Şu an Akdeniz’in ortasında, Gazze’ye doğru ilerliyoruz. 20 farklı ülkeden gelen, farklı meslek gruplarından yüzlerce insan aynı amaç için burada. Yaklaşık bir hafta içinde Gazze’ye ulaşmayı planlıyoruz” dedi.
Uluslararası sularda saldırı ihtimaline dikkat çeken Çakmakçı, “Bu tehlikeyi göz ardı edemeyiz. Ancak buna rağmen gemideki motivasyon çok yüksek. Brezilya’dan Türkiye’ye kadar birçok ülkeden insanlar Gazzeli çocuklara umut taşımak için bu yolculuğa katıldı. Bizleri yalnız bırakmayın, devam eden soykırıma karşı sessiz kalmayın” ifadelerini kullandı.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
07 Temmuz 2026 Kırıkkale’de bereketli hasat mesajı
07 Temmuz 2026 Kars ile Bakü arasında hava köprüsü kuruluyor
02 Temmuz 2026 Malatya’da konteyner krizi meclis gündeminde
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi
Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu
Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
