SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Sultanhanı’mıza Şifa Olsun

Sultanhanı’mıza Şifa Olsun

A - +

Ana Manşet - 03.09.2022 - 12:17

Sultanhanı’mıza Şifa Olsun

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberindeki heyetle birlikte, açılışa hazırlanan Sultanhanı İlçe Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu olarak hizmet verecek olan sağlık tesisinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İGM Üyesi Abdi Okur ve teşkilat üyeleri ile Aksaray’ın Sultanı ilçesinde geçtiğimiz yıllarda temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından ikmal ihalesi yapılıp geçici kabul aşamasına gelen hastaneni önümüzdeki günlerde hizmete açılması bekleniyor.

Sağlık tesisini gezerek yetkililerden bilgi alan İl Başkanı Altınsoy, “Sultanhanı’mızın en büyük ihtiyaçlarından biri olan İlçe Devlet Hastanesi için bakanımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda projenin olurunu aldık. Çok şükür bugün 1.050,78 metrekare oturum alanına sahip 10 Yataklı Entegre İlçe Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile aynı çatı altında hizmet verecek olan 3 katlı yeni hastanemiz bitme aşamasına geldi. Sağlık tesisimizde Acil Servis, Poliklinik Hizmetleri, Röntgen, Laboratuvar, Diş Polikliniği, Aile Hekimliği Birimleri, Ambulans Hizmetleri, bütün birinci basamak koruyucu sağlık hizmetleri verilecektir. Aksaraylı hemşerilerimize her alanda olduğu gibi sağlık alanında da en iyi şartlarda hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu süreçteki ilgi ve destekleri için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021