SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sulh İşlemleri Hızlanacak

Sulh İşlemleri Hızlanacak

A - +

Aksaray Haberleri - 08.09.2016 - 14:10

Sulh İşlemleri Hızlanacak

Aksaray Belediyesi ve Milli Emlak Müdürlüğü arasında dava konusu taşınmazları ilgilendiren sulh işlemlerinin hızlandırılması için Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Milletvekili Mustafa Serdengeçti Maliye Bakanlığına giderek Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Uzun zamandır devam eden belediye ile hazine arasında dava konusu olan taşınmazların hızlı bir şekilde ekonomiye kazandırılması için girişim başlatan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Milletvekili Mustafa Serdengeçti öncülüğünde Aksaray Defterdarı Uğur Aslan ve Aksaray Milli Emlak Müdürü Harun Yıkmış katılımıyla Ankara’da Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda Başkan Haluk Şahin Yazgı, Belediye tarafından Maliye Hazinesine 659 sayılı kanun hükmünde kararnameye istinaden sulh teklifinde bulunan dosyaların bir an önce hızlanması teklifini götürdü.

Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ise en kısa zamanda Ankara’dan denetmen görevlendireceği ve konuların hızlı bir şekilde sonuçlanması için ne gerekiyorsa yapılacağı kaydetti.

Toplantıda Belediye ve Milli Emlak arasında işlemlerin koordineli ve hızla yürütülmesi konusunda mutabık sağlanmış oldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021