
İSTANBUL – BHA
İstanbul’daki Kazlıçeşme Sanat’ta düzenlenen 13. Uluslararası Alkışı Hakedenler Ödülleri töreni, siyaset, medya, sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi.
Gecede spor vizyonu, hakemlik kariyeri, kulüp başkanlığı çalışmaları ve toplumsal projelere verdiği destekle öne çıkan Bahadır Bulut, “Yılın Alkışı Hakeden Spor Yöneticisi Ödülü”nün sahibi oldu.
Ödülünü almak üzere sahneye çıkan Bulut, yaptığı konuşmada radyocuların toplum üzerindeki etkisine dikkat çekti. Radyocuların toplumun nabzını tutan önemli bir mecra olduğunu ifade eden Bulut, “Toplum psikologluğu yapan ve zor beğenen kişilerdir radyocular. Böylesine seçkin, halkın nabzını tutan bir camia tarafından bu ödüle layık görülmek benim için çok büyük ve ayrı bir onurdur” dedi.
Radyonun sosyal etkisine vurgu yapan Bulut, medyanın toplumu dönüştürme gücüne sahip olduğunu belirterek, “Radyolar; hayatın akışına yön veren, sporun ve sporcunun her daim yanında duran stratejik odaklardır” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında sosyal sorumluluk vurgusu da yapan Bulut, alınan ödüllerin yeni sorumluluklar getirdiğini belirterek şunları söyledi:
“Alınan her ödül aslında bir sorumluluktur. Biz bugün aldığımız bu ödülle topluma ve Türk sporuna biraz daha borçlandık. Bir yılda yaptıklarımızın artık 10 katını üretmek, daha fazla sosyal etki oluşturmak ve topluma daha güçlü hizmet etmek zorundayız. Çünkü gerçek başarı; ödülü almak değil, o ödülün hakkını layıkıyla vermeye devam etmektir.”
Bulut, organizasyon nedeniyle Yusuf Erbaş ve Uluslararası Radyocular Birliği yönetimine teşekkür etti.
Törende konuşan IRU Genel Başkanı Yusuf Erbaş ise radyonun toplum üzerindeki etkisine değinerek, “Temiz Türkçe” ve “Bilinçli Haber” kampanyalarıyla toplumu kirli içeriklerden korumayı hedeflediklerini söyledi.
Türk İnternet Medya Birliği Genel Başkanı Süleyman Basa da törendeki konuşmasında radyonun önemine dikkat çekerek, “Radyo sadece bir ses değil, emek ve gönül bağıdır. Radyo hayatımızda hep var olacaktır” dedi.
Gecede ayrıca “Yılın Uluslararası Alkışı Hak Eden İyilik Ödülü”, Bir Paket Mutluluk Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Dora Kübra Yıldız’a verildi. Yaklaşık 12 yıl önce kurulan derneğin Türkiye, Afrika ve Asya’da insani yardım faaliyetleri yürüttüğü belirtildi.

Törende ödül alan diğer isim ve kurumlar şöyle sıralandı:
Gecede ayrıca Mevlan Kurtishi, Kemal Arapoğlu, Rümeysa Ay, Ceren Ece Öksüz, Yusuf Alp, Arzu Erdem ve Tuğba Erşahin de ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
21 Mayıs 2026 Malatya’da spora emek veren isimlere vefa gecesi
21 Mayıs 2026 Vincenzo Montella’dan Hakan ve Kenan açıklaması
21 Mayıs 2026 Arslantepe Yarı Maratonu’nun protokolü imzalandı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 Hatay’da sel felaketi: Köprü çöktü, 1 kişi hayatını kaybetti
0:00 Erzurum Lisesi’nde Nene Hatun’un kahramanlığı anlatıldı
0:00 Türkiye’nin yeni dijital ihbar sistemi “Hayat 112 Acil” tanıtıldı
0:00 DSÖ’den Ebola uyarısı: “Aşı için 9 ay gerekebilir”
0:00 Rize Valisi Baydaş: “Rize OSB’nin 2. etap genişleme alanında %100 doluluk oranına ulaşılmıştır”
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
