SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Spor Sahalarının Bakım ve Yenilemeleri Tamamlandı

Spor Sahalarının Bakım ve Yenilemeleri Tamamlandı

A - +

Ana Manşet - 25.08.2022 - 9:26

Spor Sahalarının Bakım ve Yenilemeleri Tamamlandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor ve sağlık alanında ihtisaslaşma çalışmaları kapsamında, kampüste bulunan açık hava spor sahalarının gerekli bakım ve yenilemelerinin yapıldığını söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz’le birlikte bakım çalışmaları tamamlanan spor sahalarını gezen Rektör Şahin, hem özel çalışma alanlarından olması hem de temel çalışma prensipleri arasında sportif işlerin ilk sıralarda yer alması münasebetiyle, bu konuya ayrıca ehemmiyet verdiklerini belirtti. Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörlüğünün katkısı ile kampüsün farklı noktalarında bulunan basketbol sahası, tenis kortu ve futbol oynanan halı sahanın tüm bakımlarının yapıldığını kaydeden Rektör Şahin, “Zemin düzenlemeleri, çizgilendirmeler, kale, pota, file bakımları ile ihtiyaç duyulan diğer yenilemeler tamamlandı. Bu mekânlar, öğrencilerimiz başta olmak üzere, şehirden tüm kullanıcıların hizmetinde. Kullanıma ve iklim koşullarına bağlı olarak belirli aralıklarla yenilenmeleri gerekiyor. Biz de gerekeni hızla yapıyoruz. Bu konu bizim için iki açıdan çok önemli. İlki; bilindiği üzere ASÜ spor ve sağlık alanında ihtisas üniversitesi ve spor konusu bizim temel çalışma alanımız. İkinci ise biz, gençlerin sporla ilgilenerek fiziksel bakımdan da yetkin bireyler haline gelmelerini temel çalışma prensiplerinden birisi olarak belirledik. Dolayısıyla konuyu her zaman dikkatle ele alıyoruz. Yenilenen sahalarımız hayırlı olsun” dedi.

Prof. Şahin, yapılan çalışmalara katkı sunanlara teşekkür etti ve benzeri çalışmaların belirlenen çalışma takvimi içerisinde süreceğini vurguladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021