SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sorunlarınızı kendimizle bir bilip çözmeye çalışacağız

Sorunlarınızı kendimizle bir bilip çözmeye çalışacağız

A - +

Aksaray Haberleri - 07.05.2015 - 13:33

Sorunlarınızı kendimizle bir bilip çözmeye çalışacağız

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Mahalle ziyaretlerine ve ev toplantılarına devam ediyor. Bayan esnafları da unutmayan Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkenin gelişimine hep aile düzenini sağlayarak hem de esnaflık yapan fedakâr hanım esnaflara ziyaret ettiler onların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek dua ve desteklerini istediler.

Çalışma hayatlarının AK Parti hükümeti döneminde kolaylaştığını dile getiren Hanım Esnaflar, eskiden bayanların çalışma koşulları kolay değildi, artık devletimizin destekleriyle huzur içerisinde işimize gidip geliyoruz aynı zamanda ailelerimize de vakit ayırabiliyoruz dediler.

Yoğun katılım içinde gerçekleşen ziyaret Muhsin çelebi, büyük bölcek Mahallerinde kadın mahalle temsilcilerinin düzenlemeleriyle yapılan Toplantıda ak partiye hanımların coşkulu destekleri sahip çıkmışlıklarını göstermektedir diyen kadın kolları başkanı Hediye Pak “sizler bu ülkenin anneleri, eşleri, bizler sizin haklarınızı savunmak, size sahip çıkmak için buradayız. Sorunlarınızı kendimizle bir bilip çözmeye çalışacağız. Sizin her bir oyunuz yolumuzdaki engelleri kaldıracak bize güç katacaktır, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021