SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Sivil Toplum Kuruluşlarımızın görüş, Destek ve fikirlerine her zaman açığız”

“Sivil Toplum Kuruluşlarımızın görüş, Destek ve fikirlerine her zaman açığız”

A - +

Aksaray Haberleri - 18.04.2015 - 14:55

“Sivil Toplum Kuruluşlarımızın görüş,  Destek ve fikirlerine her zaman açığız”

Aksaray AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Milletvekili Adayları Nevzat Patla, Hüseyin Hüyük, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte MÜSİAD Başkanı Eyüp Dağdaş ve yönetimini ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Aksaray’a daha güzel ve daha faydalı yatırımlar yapmak için genç ve dinamik iş adamlarını desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Nevzat Palta STK başkanı olarak MÜSİAD Başkanı Eyüp Dağdaş’ın üzerine büyük sorumluluk düştüğünü belirtti. Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük ise yapılacak her yatırımın Aksaray’ı bir adım daha ileriye taşıyarak gelişimine katkıda bulanacağını söyledi.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay; Bir şehrin İş Adamlarının fikirleri o şehrin yaşam standartlarını etkiler, bu sebeple Milletvekili Adaylarımızın ve Ak Teşkilatı MÜSİAD ile birlikte çalışmak gerektiği kanaatindeyim. Aksaray’ın gelişerek büyümesi ticaret hacminin artırılması için Sivil Toplum Kuruluşlarımızın görüş, destek ve fikirlerine her zaman açık olduklarını belirtti. Program karşılıklı istişare ile devam etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021