SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » SHERATON ISTANBUL LEVENT YÖNETİMİNE ÜST DÜZEY ATAMA

SHERATON ISTANBUL LEVENT YÖNETİMİNE ÜST DÜZEY ATAMA

A - +

Yerel Haberler - 25.05.2022 - 13:11

SHERATON ISTANBUL LEVENT YÖNETİMİNE ÜST DÜZEY ATAMA

İstanbul’un iş ve yaşam merkezi Levent’te şehrin her yerinden rahatlıkla ulaşılabilen ve Marriott International Türkiye bünyesinde yer alan Sheraton Istanbul Levent’in Satış ve Pazarlama Direktörü görevine şehir otelciliğinde 20 yıllık tecrübesiyle Yeşim Acar atandı.

İstanbul’un en popüler iş ve yaşam merkezlerinden Levent’te, modern ve konforlu 248 odası, son teknoloji altyapısına sahip balo salonu ve 9 toplantı odası, açık bahçe alanı, Doğu Akdeniz restoranı, Shine Spa ve Spor merkezi ile 5 yıldızlı hizmet veren, şehrin yeni buluşma noktası Sheraton Istanbul Levent’in yeni Satış ve Pazarlama Direktörü 15 yılı satış ve pazarlama alanında olmak üzere 20 yılı aşkın otelcilik tecrübesiyle Yeşim Acar oldu.

Otelcilik kariyerine 1998 yılında Çırağan Palace Hotel Kempinski’de başlayan Acar, ön büro ve rezervasyon birimlerinde farklı görevler üstlendi. 2006 yılında başladığı Conrad Istanbul Grup ve Etkinlik Satış Birimi’ndeki başarılı çalışmalarının ardından 2007-2012 yılları arasında Hilton Istanbul, Conrad Istanbul ve Hilton ParkSa otellerinin Çoklu Otel Grup ve Etkinlik Satış Yetkilisi olarak başarılı işlere imza attı. 2012 yılında sektörün heyecanla karşıladığı The Grand Tarabya’nın açılış ekibinde Grup, Etkinlik ve Acenteler Satış Müdür olarak yer aldı. Yeşim Acar, 2016 yılında Istanbul Marriott Hotel Şişli’de Grup ve Organizasyonlar Satış Müdürü pozisyonuna atanarak Marriott International Türkiye ekibine katıldı. Başladığı günden itibaren Marriott Hotel Şişli’de bir çok başarılı işe imza atan Yeşim Acar, 2018 yılında MICE ve Acentalar Satış Müdürü pozisyonuna terfi aldı. Aynı otelde 2019 yılında Satış Direktörü, 2021 yılında da Satış ve Pazarlama Direktör Yardımcısı görevlerine yükselen başarılı yönetici, sektörde daha fazla kadın lider yetişmesi için kadın çalışanlarını her alanda ve her fırsatta destekleyen Marriott International bünyesinde yer alan Sheraton Istanbul Levent’e 16 Mayıs 2022 tarihi itibariyle Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021