SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » SGK İl Müdürlüğünden Mercedes’e ziyaret

SGK İl Müdürlüğünden Mercedes’e ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 06.12.2016 - 10:03

SGK İl Müdürlüğünden Mercedes’e ziyaret

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü kayıt dışı istihdamla mücadele ile ilgili faaliyetlerini sürdürüyor.

İl Müdürlüğü, bir yandan kayıt dışı istihdamla mücadele ve sosyal güvenlik sistemi ile ilgili seminer ve eğitim çalışmalarına devam ederken, öte yandan farkındalık oluşturmak amacıyla kayıt dışı işçi çalıştırmayıp sigorta primlerini düzenli ödeyen kurumsallaşmış iş yerlerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyip karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyor.

Bu bağlamda Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon fabrikasını ziyaret eden Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal AKGÜN, İnsan Kaynakları Müdürü Davut BELEN ve Grup Şefi Mahmut ÇIRAKOĞLU ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Mercedes Benz İnsan Kaynakları Müdürü Belen “ Sosyal Güvenlik Avrupa’nın önünde”

Fabrikanın İnsan Kaynakları Müdürü Belen “getirilen tüm yasal uygulamaları fiilen yerine getiren Fabrikamızı Sosyal Güvenlik İl Müdürümüzün ziyaretini devletin bizi onura edişi olarak görüyorum. Türkiye deki Sosyal Güvenlik sisteminin; e reçete, e bildirge ve elektronik uygulamalarla Avrupa’nın çok çok önünde olduğunu bizzat gözlemledim. Buradan emeği geçenlere Teşekkür etmek isterim”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021