SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehit Aileleri ve Gaziler ile Aileleri onuruna yemek programı düzenlendi

Şehit Aileleri ve Gaziler ile Aileleri onuruna yemek programı düzenlendi

A - +

Aksaray Haberleri - 13.12.2018 - 16:39

Şehit Aileleri ve Gaziler ile Aileleri onuruna yemek programı düzenlendi

Aksaray Valisi Ali Mantı eşi Işıl Mantı Hanımefendi ev sahipliğinde Şehit Aileleri, Gaziler ve Aileleri onuruna yemek programı düzenlendi.

Grand Altuntaş Otel’de düzenlenen programda Şehit Aileleri ve Gaziler ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Ali Mantı ve eşi Işıl Mantı Hanımefendi şehitlerin emaneti aileleri ile Kahraman Gazilerin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Vali Ali Mantı yaptığı konuşmasında “İnançlarımız gereğince inanıyoruz ve iman ediyoruz ki şehitlerimiz diridirler ayaktadırlar. Şehit ve gazilerin mezar taşlarının bu ülkenin tapusudur’ dedi.

Vali Ali Mantı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadığımız müddetçe hiçbir güç, ne içerden ne dışardan birbirine düşüremeyecek ve bölemeyecek. İnşallah devletimiz birliğini bütünlüğünü milletimiz huzur ve sükûnunu kendi dayanışması ve kaynaşması neticesinde sağlayacaktır” dedi.

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ’da yaptıkları konuşmalarda düzenlenen programdan dolayı duydukları memnuniyeti belirterek Şehit Aileleri ve Gaziler adına Vali Ali Mantı’ya teşekkür ettiler.

Yapılan duanın ardından program sona ererken Vali Ali Mantı eşi Işıl Mantı ile birlikte Şehit Aileleri ve Gaziler ile aileleri ile görüşerek bir süre sohbet etti.

Programa Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşi Hasibe Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf Şahin, Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hikmet Kaya, Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Alie, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ile protokol üyeleri katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021