SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Seçim Sonuçları Milletimize Hayırlı Olsun

Seçim Sonuçları Milletimize Hayırlı Olsun

A - +

Ana Manşet - 15.05.2023 - 20:43

Seçim Sonuçları Milletimize Hayırlı Olsun
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimiyle Milletvekili Genel Seçimleri; ülkemizde takdire şayan bir sağduyu ve hassasiyet içinde tamamlanmış olup, seçimler Aksaray’ımızda da sakin bir ortamda, huzur içinde ve demokratik olgunlukla yapılmıştır. Bu hassasiyet için vatandaşlarımıza ve siyasi partilerimizin il başkanlarına teşekkür ediyorum.
Aksaray’da Cumhur İttifakı 3 Milletvekili, Millet İttifakı ise 1 Milletvekili çıkarmıştır. Türkiye genelinde Cumhur İttifakı Mecliste çoğunluğu sağlamıştır. Cumhurbaşkanlığı Seçiminde adayımız Recep Tayyip Erdoğan, seçimi açık ara önde tamamlamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi yapay anketlere rağmen Türkiye genelinde Milletvekili sayısını artırmıştır. Bizlere destek olan Aksaray’lı hemşehrimize teşekkür ediyorum. Aksaray’dan seçilen 4 milletvekilini tebrik ediyorum.
Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci turda yine açık ara birinci geleceğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçileceğine inancımız tamdır. Bundan sonra çalışmalarımıza daha da ağırlık vereceğiz. Gece gündüz demeden çalışan teşkilatımızın tüm mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarının milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.
MHP Aksaray İl Başkanı
Av.Mustafa ÇÖLKESEN
Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021