SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Sarıyahşi ilçesinde kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Sarıyahşi ilçesinde kök kenevir bitkisi ele geçirildi

A - +

Ana Manşet - 03.08.2022 - 8:55

Sarıyahşi ilçesinde kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Sarıyahşi İlçe Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik Şereflikoçhisar Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda yapılan çalışmalar neticesinde, Aksaray İli Sarıyahşi İlçesi Boğazköy Köyü Avrad Ölen Mevkiinde çalılık dere yatağında (20) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, söz konusu kenevir bitkisini R.B. (1993-E) isimli şahsın ektiği tespit edilmiş olup, şüpheli şahıs Sarıyahşi İlçesi Boğazköy Köyünde yakalanarak Cumhuriyet savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramada; (1) adet tam otomatik av tüfeği ve şarjörü, (2) adet kurusıkı tabanca ve şarjörü, (1) adet av tüfeği dürbünü, (1) adet 9 mm fişek, (1) adet kama bıçağı, (1) adet kelebek bıçağı, (1) adet çakı bıçağı ve (1) adet muşta ele geçirilmiş olup, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda; şüpheli şahıs ile ilgili gerekli adli işlemlere başlanmıştır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021