SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sandığa Sahip Çıkalım AKP Gidiyor, Zulüm Bitiyor

Sandığa Sahip Çıkalım AKP Gidiyor, Zulüm Bitiyor

A - +

Aksaray Haberleri - 05.06.2015 - 10:18

Sandığa Sahip Çıkalım AKP Gidiyor, Zulüm Bitiyor

CHP Aksaray İl Başkanı Doğan Koşar yaptığı yazılı açıklamada; Az kaldı, Pazartesi uyandığımızda kalkınma dediklerinde yolsuzluk, adalet dediklerinde zulmün hatırlandığı hukuka değil, güce dayalı düzen sona erecek.

Bunun koşulu sandıklara sahip çıkmak.

Sandık kurulu üyesi değilseniz partinizden bir müşahit kartı alın, Pazar günü saat 6.30’da sandığın başında olun.

Elinizde itiraz yazmak için beyaz bir kağıt ve kalem olsun. Hukuka aykırı olduğunu düşündüğünüz her konuyu sandık kurulu başkanına yazarak itiraz edin. Partinizin hukuk sorumlularına iletin.

Sandık Kurulu Başkanı ya da Sandık Kurulu Üyelerinin hiçbiri engelli ya da okuma yazma bilmeyen seçmene kapalı oy verme yerinde yardımcı olamaz.

Görme engelliler, elleri eksik olanlar, felçliler veya bu gibi bedeni sakatlıkları olanlar, akrabaları ya da başka bir seçmen yardımıyla oylarını kullanırlar. Yerine oy kullanan bir kez oy kullanabilir.

Sayım sonrası sandık kurulu başkanının doğru rakamları yazdığını görün, ıslak imzalı tutanaktan örnek alın, okul sorumlusuna verin. Partimiz bu tutanakların girişini yapıp, YSK ile karşılaştıracaktır. Sandık kurulu başkanı ile birlikte adliyeye gidin torbanın ilçe seçim kuruluna teslim edildiğini gözlerinizle görün.

Sandığa sahip çıktığımızda yaşadığımız kâbustan uyanacağız.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021