SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sanayi Esnafı Yumruğunu Sandığa Vuracak !

Sanayi Esnafı Yumruğunu Sandığa Vuracak !

A - +

Aksaray Haberleri - 01.05.2015 - 14:26

Sanayi Esnafı Yumruğunu Sandığa Vuracak !

MHP Aksaray Milletvekili Adayları Turan YALDIR ve Kılıçarslan Ekin Basın ziyaretleri ile başladıkları güne örnek sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek devam ettiler. Sanayi esnafı merkez içinde belki de iktidar ve daha önce seçilmişlere en tepkili esnaftı. Daha önce yaşadıkları olaylardan bahseden sanayi esnafı ‘’ biz halen bazı adayların gelmesini bekliyoruz, zamanında bizi nasıl hiçe saydılarsa bizde onları hiçe sayacağız, bakalım bu seçimlerde bizden nasıl oy isteyecekler. Zamanın da bizimle ilgili kararları bizsiz alıp, böyle olmaz bizi mağdur edersiniz dediğimizde, ben yaptım oldu diyerek yumruğunu masaya vuranları şimdi yumruğunu sandığa vuracak bir esnaf bekliyor. Gün yapılanların ve yapılmayanların karşılığının verileceği gündür’’ dediler.
MHP Milletvekili adayları Turan YALDIR ve Kılıçarslan EKİN ise ‘’ her gittiğimiz yerde esnaf bizi gerçekten büyük bir sevgi ile bağrına basıyor. Onlar bir dert yumağı haline gelmiş. Öncekilerin artık onlara faydadan çok zarar verdiğinin farkındalar. Bu düzenin değişmesi gerektiğini bizden fazla onlar söylüyorlar. Artık kendileri için bir şeyler yapacak insanların seçilmesi gerektiğini ve bu konuda da en doğru seçimin MHP İktidarı olduğunun farkındalar. Biliyoruz ki bizden desteklerini esirgemeyerek daha önce gördükleri kötü muameleye sandıkta tokat gibi bir cevap verecekler’’ şeklinde konuştular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021