SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Sanatçı Zara, Kahtalılara muhteşem bir gece yaşattı

Sanatçı Zara, Kahtalılara muhteşem bir gece yaşattı

A - +

Yerel Haberler - 23.05.2022 - 11:20

Sanatçı Zara, Kahtalılara muhteşem bir gece yaşattı

Tarihi Cendere Köprüsü’nde Zara’dan hemşerilerine muhteşem konser

Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, memleketi Adıyaman Kahta’da Antik Roma döneminin en önemli eserlerinden biri olan ve dünyanın ilk asma köprüsü olma özelliği taşıyan Cendere Köprüsü’nde konser verdi.

Kahta Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Nemrut Gastronomi Buluşmaları’ kapsamında Romalılar tarafından yapılan Cendere çayı üzerinde yer alan ve halen kullanılmakta olan en eski köprülerinden biri olan tarihi Cendere Köprüsü’nde Türk Halk Müziği sanatçısı Zara tarafından konser verdi.Cendere Köprüsü’nde düzenlenen konserde Zara seslendirdiği eserlerle hemşehrilerine unutulmaz bir gece yaşatırken sponsor olan OSES çiğköfte yönetim kurulu başkanı Osman Yaşar, SerBend yönetim kurulu başkanı Musa Yıldırım ve Dr Nar yönetim kurulu başkanı Osman Çekinkaya’ya kadar katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi verildi.Konserin sonlarına doğru sanatçı Zara, Kahta Mıçe’yi sahneye davet ederek birlikte düet yaptı. 8000 araç 23000 seyirciye konser veren Zara, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021