SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sağlık için Aksaray da Koştular

Sağlık için Aksaray da Koştular

A - +

Aksaray Haberleri - 08.04.2015 - 10:33

Sağlık için Aksaray da Koştular

Sosyal Güvenlik Kurumunca düzenlenen Yaşam için Kalori,Sağlık için Koşu Projesi Kapsamında 7 Nisan’da Ankara dan koşmaya başlayan profesyonel sporcular gece Aksaray il sınırından girdiler. Sporcular geceyi Aksaray da geçirdiler.

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde kahvaltı yaptıktan sonra Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü önünde İl Müdürü Kemal BAYSAL ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Burada Konuşan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kemal BAYSAL “Sporcularımıza öncelikle çok teşekkür ediyorum. Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığımızca başlatılan Maltrinütasyon Yaşam için Kalori, Sağlık için Koşu projesi kapsamında sporcularımız güzel şehrimiz evliyalar diyarı Aksaray’a teşrif ettiler. Kendilerini en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Kurumumuz bu tür Sosyal Faaliyetlerini sürdürmeye devam etmekte ve birçok başarılı organizasyona imza atmaktadır. Sporcularımızı tebrik ediyorum, memnuniyetimi ifade ediyorum ” dedi.

Saat 07.30’da Aksaray Kılıçaslan parkından meşale yakıldıktan sonra sporcular tekrar koşmaya başladılar. Somuncu baba Külliyesinden Aksaray il Merkezinden Aksaraylıların yoğun ilgileri ve meraklı bakışları içerisinde E-90 karayoluna çıktılar.

Sporcular, eskortlar eşliğinde Aksaray-Adana E 90 kara yolunda sabahın erken saatlerinden itibaren koşmaya devam ediyorlar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021