SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi

Sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi

A - +

Aksaray Haberleri - 10.07.2015 - 12:13

Sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Aksaray Devlet Hastanesi çalışanları ve aileleri iftar programında bir araya geldiler.
Kültür Park Havuz başı Restaurantta gerçekleştirilen iftar programına; Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet DURGUT, Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Uz.Dr. Ahmet KORKMAZ, Mali Hizmetler Daire Başkanı Ümit KORKMAZ, Aksaray Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz.Dr. Cengizhan KILIÇASLAN, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Murat Tuğrul Metin diğer hastane yöneticileri ile 750’den fazla sağlık çalışanı ve aileleri katıldılar.
Tasavvuf Müziği Sanatçısı Cahit Nazlı’nın ilahileri eşliğinde gerçekleştirilen iftar programına, sağlık çalışanları yoğun ilgi göstererek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
İftar programı sonrasında kısa bir selamlama konuşması yapan Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet DURGUT, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve bereket ayı olduğuna vurgu yaptı. Genel Sekreter Op.Dr. DURGUT, iftar programını geleneksel hale getireceklerini de söyleyerek, sağlık çalışanlarına ve ailelerine iftar programına katıldıkları için teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021