Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Rehabilitasyon Merkezine Duygu Dolu Ziyaret

Rehabilitasyon Merkezine Duygu Dolu Ziyaret

A - +

Ana Manşet - 03.01.2024 - 8:58

Rehabilitasyon Merkezine Duygu Dolu Ziyaret

Aksaray Genç İHH birimi Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezindeki özel bireyleri ziyaret etti. Merkezde kalan özel bireylerle yakından ilgilenen, sohbet eden gençler, verilen hizmetler ile ilgili olarak kurum Müdürü Mehmet Kutlucan’ dan bilgi aldı.

Engelli kardeşlerine hediyeler hazırlayarak gittikleri bu ziyarette hem duygu dolu, hem de neşeli zaman geçirdiler. Merkezde kalan engellilerin çaldıkları enstrümanlara eşlik ettiler. Kurum müdürünün rehberliğinde engelli kardeşlerinin atölye çalışmalarını ve yaptıkları ürünleri yerinde görme imkânı buldular. Kurum bahçesinde eğlenceli etkinlikler yaptılar. Gençler engelli kardeşlerinin gülüşünün görülmeye değer olduğunu, tekrar ziyaret etmek istediklerini ve çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Aksaray Genç İHH Birim Başkanı Rasim Büyükcöhcen; bu tür kuruluşları devletimizin şefkat kanatları olarak görüyoruz. Huzurevi, Çocuk Yuvası gibi diğer hizmet alanlarındaki kuruluş sakinlerimizi de ziyaret etmeyi planlıyoruz. Gençlerimizin her yönü ile donanımlı olarak hayata hazırlanmalarına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Çalışan ve idarecilerimize burada sunulan güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021