SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Patnos ilçesinde “Genişletilmiş Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Patnos ilçesinde “Genişletilmiş Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

A - +

Yerel Haberler - 07.05.2026 - 0:00

Servet ARSLAN/AĞRI-BHA

Vali Dr Önder Bozkurt başkanlığında Patnos ilçesinde “Genişletilmiş Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Ağrı Valisi Dr Önder Bozkurt başkanlığında; Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla Patnos ilçemizde “Genişletilmiş Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıda; geçmiş aya ilişkin genel değerlendirmeler yapılırken, önleyici kolluk hizmetlerinden okul ve sınır güvenliğine, trafik tedbirlerinden düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye, uyuşturucuyla mücadeleden siber suçlarla mücadele konularına kadar geniş bir yelpazede başlıklar ele alındı.

İlimiz genelinde huzur ve güven ortamının güçlendirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamlı şekilde değerlendirilerek, ilgili kurumlar arasında koordinasyon ve iş birliğinin artırılmasına yönelik istişarelerde bulunuldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021