SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Pakdil “Aksaray, Anadolunun Parlayan Yıldızı”

Pakdil “Aksaray, Anadolunun Parlayan Yıldızı”

A - +

Aksaray Haberleri - 30.04.2015 - 15:17

Pakdil “Aksaray, Anadolunun Parlayan Yıldızı”

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili, 22 ve 23. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil Aksaray’ı ziyaret etti. Pakdil’in ziyaretine Milletvekili İlknur İnceöz ve Ali Rıza Alaboyun ile İl Başkanı Abdulkadir Karatay eşlik ederken heyeti belediye önünde Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı karşıladı.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, önceki gün Aksaray’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ak parti İl binası yapılan toplantının ardından sonra Aksaray Belediyesini ziyaret eden Pakdil’e İlknur İnceöz ve Ali Rıza Alaboyun ile İl Başkanı Abdulkadir Karatay eşlik etti.

Daha önceki dönemlerde açılış ve ziyaret amaçlı olarak Aksaray’a defalarca geldiğini belirten Başkanvekili Nevzat Pakdil, Aksaray’ın sürekli büyüme ve gelişme kaydettiğini açıkladı. Aksaray’da yaşanan değişimlerin kolaylıkla fark edilebildiğini altını çizen Pakdil, “İl başkanımızı ziyaretinden sonra şimdide Haluk Şahin Yazgı kardeşimi ziyaret ettik. Aksaray’da ki yenilikleri şimdiden gördük. Değişiklikler olmuş. Bir yıllık süre bittiğine göre staj dönemi bitmiştir. Kalan 4 senede Belediye Başkanımızın Aksaray’a çok daha fazla hizmetler yapacağına eminim. Kendisiyle Ankara’da görüştük. Aşk şevk olmadan belediye başkanlığı görevi olmaz. Mühendislik bilgilerini ve kültür birikimini ortaya koyarak en güzelini Aksaray için vereceğine inanıyorum” dedi.

AKSARAY ANADOLU’NUN PARLAYAN YILDIZI

Belediyecilik hizmetlerinin önemine değinen Pakdil, mahalli idarelerdeki hizmetlerin merkezi yönetimin başarısına katkı sağladığını ifade ederek “Ak Parti’nin iktidara yürüyüşünün temel taşı belediyeler olmuştur. Mahalli idarede ki başarılar merkez idarenin elini güçlendirdi ve partimizi iktidara taşıdı. O yüzden Aksaray, Türkiye’nin ortasında ve geçiş güzergâhında olduğu için burada yapılan güzellikler tüm Anadolu’ya hatta Avrupa’ya yansıyacak nitelikte.

Aksaray orta Anadolu’nun parlayan yıldızı şehirlerinden bir tanesi. Çünkü teşvikle birlikte yeni yatırımcılar geliyor sanayisi gelişiyor. Bu güzel gelişmeler devam edecektir buna eminim. Yine bu dönem içerisinde Üniversitemiz açıldı bunun katkıları da olacaktır. Hastaneler, kamu kurumların başarılı olabilmesi için belediyenin alt yapı üst yapı gibi her anlamda hizmetlerin onların emrine sunması gerekiyor. Bu noktada belediye başkanımıza büyük görevler düşüyor. Dediğimiz gibi ak parti belediyelerinde olduğu gibi Aksaray belediye başkanımızda üzerine düştüğü bu görevi layıkıyla yerine getireceğine canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

ASIL HEDEFİMİZ HER ALANDA HİZMET SUNMAK

Aksaray ziyaretinden dolayı Başkanvekili Pakdil’e ‘Aksaray’ımıza Hoş geldiniz’ diyen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Bizim asıl hedefimiz her noktada her alanda hizmet etmek. Ve hizmet noktasını en iyi yere getirmek. Bunun için var gücümüzle çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Bir yıl içinde gözle görülür değişiklikler yapmaya başladık. Yeter mi? Derseniz elbette yetmez. Söz verdimiz projeler vardı. İnşallah bunları yavaş yavaş gerçekleştireceğiz. Dediğininiz gibi şehrimizi Anadolu’nun yıldızı yapmaya çalışacağız. Tabi ki sizlerin katkısıyla, vekillerimiz Ali Rıza Bey ve İlknur Hanımın katkıları zaten hep olmuştur, bundan sonra katkı sunacaklarına inanıyorum. Aksaray’ı ziyaretinizden dolayı ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ülke gündemine ilişkin konularla ile 7 Haziran genel seçimlerinde yapılacak çalışmalar konuşulduğu toplantı sonrasında Başkanvekili Nevzat Pakdil Aksaray’dan ayrıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021