SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Özel Çocuklara Güzel Sanatlar Eğitimi

Özel Çocuklara Güzel Sanatlar Eğitimi

A - +

Ana Manşet - 01.07.2021 - 11:16

Özel Çocuklara Güzel Sanatlar Eğitimi
Aksaray İHH Yetim Koordinasyon Merkezi açılır açılmaz renkli faaliyetlerle şehrimizin yetim çocukları ve gençlerine hizmet vermeye başladı.
GÜZEL ORTAMLARDA ÖZEL İLGİ
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz, kendi çocuklarının iyiliğine düşündükleri herşeyi yetim çocuklar için de uyguladıklarını belirterek, Aksaray’da yaşayan özel çocukları geleceğe en etkili şekilde hazırlamaya gayret ettiklerini ifade etti. Yetişkin ve genç gönüllüler rehberliğinde sürekli hareketliliği benimsediklerini vurgulayan Korkmaz, amaçlarının topluma iyi insanlar kazandırmak olduğunu söyledi.
SOSYAL FAALİYETLER KİŞİLİK GELİŞİMİNDE ETKİLİ BİR GÜCE SAHİPTİR
Bilim Merkezi gezisi ile başlayıp, sinema etkinliği ile devam eden, son olarak sanat bilinci aşılamak amacıyla kozalak boyama etkinliğini gerçekleştirdiklerini belirten yetkililer özel çocukların kendilerini keşfetmelerine imkan ve ortam sunmaya devam edeceklerini sözlerine eklediler.
Gönüllü ablalar eşliğinde Yetim Koordinasyon Merkezi(YKM)’de bir araya gelen çocukların kozalak boyama ile birlikte arkadaşları ile tanışıp, kaynaşarak sosyal kişiliklerinin gelişmesinin de amaçlandığı belirtildi.
GÜZEL AHLAK EKSENİNDE GÜZEL SANATLARIN KÜÇÜK YAŞTA AŞILANMASI GEREKİR
Güzel ahlak ekseninde güzel sanatların çocuklara küçük yaşta aşılanmasının önemine değinen Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, sanat bilinci olan bir insanın hayata bakışı ve insanlara muamelesinin oldukça zarif olduğu inancıyla bu tür etkinliklere devam edeceklerini ifade etti. Korkmaz, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021