SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Otomobilin Motosiklete Vurma Anı Kameralara Yansıdı

Otomobilin Motosiklete Vurma Anı Kameralara Yansıdı

A - +

Aksaray Haberleri - 08.05.2016 - 13:44

Otomobilin Motosiklete Vurma Anı Kameralara Yansıdı

Aksaray’da motosiklet ile giden 2 kişiye otomobil çarptı. Kaza anı bir başka araçta seyreden vatandaş tarafından an be an kaydedilirken, otomobilin vurduğu motor üstündeki 2 kişi yola savruldu.
Kaza Aksaray – Ankara Karayolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ali A. 31) idaresindeki 68 HZ 221 plakalı otomobil, yolda giderken önünde seyreden Afganistan uyruklu Husamuddin Mardad (25) idaresindeki 68 DU 738 plakalı motosiklete yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederken, sürücü ve motordaki yolcu olarak bulunan Sharif Churol (19) düşerek yola savruldu. Kaza anı o sırada bir başka araçtaki vatandaş tarafından an be an kaydedildi. Ağır yaralanan motosiklet sürücü ve arkasındaki yolcu olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021