SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » OSB’nin sorunları, yatırımcıların talepleri değerlendirildi

OSB’nin sorunları, yatırımcıların talepleri değerlendirildi

A - +

Aksaray Haberleri - 27.04.2016 - 15:02

OSB’nin sorunları, yatırımcıların talepleri değerlendirildi

OSB’nin sorunları, yatırımcıların talepleri değerlendirildi. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Vali Şeref Ataklı Başkanlığında, Aksaray Belediye Başkanı OSB Yönetim kurulu Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı, Yönetim Kurulu Üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar’ın katılımıyla OSB Bölge Müdürlüğünde yapıldı.
Gündemdeki konuları değerlendirdiklerini ifade eden Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Ataklı toplantı sonunda yaptığı açıklamada; OSB’in ihtiyaçları ve yatırımcıların talepleri doğrultusunda eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

-OSB içinde ana yollar asfatlanıyor, yeni sosyal tesisler yapılacak
OSB’nin elektrik işletmesini devir aldığını bölge müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç duyulan depo yapımını görüştüklerini ifade eden Vali Ataklı, gümrükleme işlemlerinin daha kolay yürütülmesi içinyine ihtiyaç duyulan antrepo konusunda da gerekli çalışmaların başlatılması yönünde karar aldıklarını belirtti.
OSB içinde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Vali Ataklı; “OSB içindeki yolların iyileştirilmesine yönelik olarak beton yolların asfaltlanması işleri devam ediyor. Ana yollarda devam eden bu çalışma kısa sürede tamamlanacak. Yine ihtiyaca binaen yapımı gündeme gelen kafeterya ve diğer sosyal tesislerin yapımını kararlaştırdık. OSB’nin ve yatırımcıların ihtiyaçlarına göre planlamalar ve iyileştirmeler konusunda bu tür uygulamaları yapmaya devam edeceğiz’ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021