SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » NTV MHP Aksaray’ın Seçim Kampanyasını Taktire Şayan Buldu

NTV MHP Aksaray’ın Seçim Kampanyasını Taktire Şayan Buldu

A - +

Aksaray Haberleri - 08.05.2015 - 15:16

NTV MHP Aksaray’ın Seçim Kampanyasını Taktire Şayan Buldu

MHP Aksaray bu seçimlerde adaylarının doğruluğu ve çalışma tarzları ile dikkat çekiyor. Sadece yerelde değil ulusal boyutta da ses getiren kampanya ve reklam çalışmaları ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde halk tarafından çok izlenen Ulusal bir haber kanalı olan NTV kanalında, değerli programcı Oğuz HAKSEVER ‘ in sunuculuğunu yapmış olduğu ‘’ VE SEÇİM ‘’ isimli siyaset programında Turan YALDIR’a ait seçim kampanyası dahilin de profesyonel ajanslar tarafından hazırlanmış Klip gösterilirken taktire şayan bulundu. MHP Aksaray Milletvekili Adayları yerel gündemi samimi çalışmaları ile meşgul etmeye devam ederken, ulusal çapta da dikkat çekmeleri izleyenlere ‘’ işte budur’’ dedirtti.

Turan YALDIR’ a ait klibin ulusal kanalda, çok değerli bir programcı tarafından onca adayın seçim çalışmaları arasından sıyrılarak dikkat çekmesi, Milliyetçi Hareket Partisinin ve Adaylarının bu seçimi ne kadar ciddiye aldığının bir göstergesidir.

Halkla iç içe oluşu ve güler yüzü zaten halkın kalbinde taht kurmuş olan Turan YALDIR alçak gönüllüğü, mütevazi fakat kararlı tavrı,seçim gezileri, çalıştığı ajanslar, klipleri, projeleri ve haberleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021