SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Nevzat Palta’dan Koçak’a ziyaret

Nevzat Palta’dan Koçak’a ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 11.05.2015 - 17:10

Nevzat Palta’dan Koçak’a ziyaret

Aksaray AK Parti Milletvekili Adayı Nevzat Palta, İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız ve İl Genel Meclis Üyesi Emrullah Ermiş Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Emin Koçak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Nevzat Palta ile belediye başkanlığı döneminde 10 yıl beraber çalıştığını ve Başkan Palta’nın Aksaray’a önemli eserler bıraktığını söyledi. Aksaray için ne yapılması gerektiğini her zaman istişare ettiklerini ifade eden Başkan Koçak, Nevzat Palta’nın Aksaray’da emeğinin çok olduğunu ifade ederek, “Bir insanın referansı geçmişte yaptığı hizmettir. İnşallah bundan sonra da Aksaray tarımına, ülke tarımına faydalı olacağına inanıyoruz. Uyum içerisinde de çalışacağımızı biliyoruz. Bizim üzerimize ne düşüyorsa biz varız. Hükümetimizin de tarım alanında üreticilerimize ne kadar destek verdiğini herkes biliyor. Tabi girdimiz biraz yüksek ama inşallah bundan sonra o da telafi edilir. Ak Parti hükümeti döneminde üreticilerimize ciddi anlamda destek verildi. Bundan sonra da verileceğine eminiz. Nevzat Palta başkanımızı da çiftçilerin vekili olarak Aksaray’da görmek istiyoruz. Her zaman için Aksaray’ın ve çiftçinin sorunu için de sıkça rahatsız edeceğimizi de söylüyoruz. Şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Milletvekili adayı Nevzat Palta ise ziyaretler kapsamında ziraat odasını ziyaret ettiklerini belirterek, “Bizim 10 yıllık bir belediye başkanlığı dönemimiz var. Bu süreç içerisinde özellikle kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere odalarımız, sivil toplum örgütlerimiz ile çok seviyeli ve düzeyli bir ilişkilerimiz oldu. Bunun sonucunda da Aksaray’ımız kazandı. Çünkü bu kurumların mutlaka dirsek temasında ve beraber hareket etmesi gerek. Çünkü Aksaray’ın ortak menfaati meselesi var. Mesele Aksaray ise birlik ve beraberlik olmalı. Ben şu anda milletvekili adayıyım. Allah nasip ederse milletvekili olduğumuzda bu geçmişte kalan birlikteliğimizi sürdüreceğiz. Aksaray’ımızın, çiftçimizin ve ülkemizin menfaati için ne gerekiyorsa yapacağız. Yine birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu süret içerisinde Başkanımızdan ve temsil ettiği camiadan da destek bekliyoruz. Takdir onların ama bizlerin yanında oldukları zaman güç ve kuvvet verir ve bizde inşallah şehrimizin meseleleri ile ilgili birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bende bir çiftçi çocuğuyum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021