SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MÜSİAD’dan Bakan Aşçı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

MÜSİAD’dan Bakan Aşçı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 17.09.2015 - 11:58

MÜSİAD’dan Bakan Aşçı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri 63.Hükümet’de Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev üstlenen Sn.Cenap Aşçı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şube Başkanı Eyup Dağdaş ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi.” MÜSİAD Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu olarak 63.Hükümet’de görev alan Gümrük ve Ticaret Bakanımız ve aynı zamanda hemşehrimiz Sn.Cenap Aşçı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.Kendilerine çalışmalarında başarılar diledik.Çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz konusunda kendisini bilgilendirdiğimiz ziyaret’de Aksaray’ımızla ilgili projelerimiz hakkında bilgi alışverişi yaparak görüşmelerde bulunduk.”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn.Cenap Aşçı Aksaray MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yapmış olduğu ziyaret’den duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkürlerini iletti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021