SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MÜSİAD ‘dan gündeme dair açıklama: Milli İradeye Saygılıyız!

MÜSİAD ‘dan gündeme dair açıklama: Milli İradeye Saygılıyız!

A - +

Aksaray Haberleri - 09.06.2015 - 12:01

MÜSİAD ‘dan gündeme dair açıklama: Milli İradeye Saygılıyız!

MÜSİAD Aksaray ŞubeBaşkanı Eyup Dağdaş, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri ile ilgili MÜSİAD görüşlerini yansıtan açıklamada, “Millet sözünü söylemiştir. Bugün, sonuçlara olgunlukla saygı göstermek, her vatandaşın ve siyasi partilerimizin en önemli görevidir. Bu meclis aritmetiğinden çıkabilecek hükümetin bir an önce kurularak, programını açıklamasını bekliyoruz” dedi.

Dağdaş, açıklamasına şöyle devam etti:

“Seçim sürecinde partilerin kullandıkları üslup tasvip edilir olmasa da, seçimin huzur içinde geçmesi, sandığa barış ve demokrasi şöleni içinde gidilmesi ve sonuçların olgunlukla karşılanması, bu genel seçimin en büyük kazanımıdır. İş dünyası olarak, ihtiyacımız olan huzur, güven ve pozitif istikrarın devamının sağlanması, kalkınma ve gelişme hamlelerinin devam etmesi, en büyük arzumuzdur.

Bugüne kadar sürdürülen gelişmenin ivme kaybetmemesi, toplumsal tabanı geniş bir uzlaşmayla, meclis aritmetiğinden çıkacak hükümetin, mevcut kazanımları reddetmeden, programını hazırlamasını ve icraatlarını hayata geçirmesini bekliyoruz.

Türkiye ekonomisi, artık siyasi dalgalanmalardan etkilenmeyecek kadar güçlüdür.

MÜSİAD camiası olarak, milletimizin tercihine saygı duyuyor, tüm siyasi partilerimizi tebrik ediyor, bu tablodan çıkan sonucu değerlendirerek, siyasi sorumluluk anlayışıyla kurulacak yeni hükümete giden yolda azami hassasiyet gösterilmesini temenni ediyoruz.

Ayrıca ilimizi TBMM’de temsil edecek AK Parti Milletvekilleri Sn. İlknur İnceöz ve Nevzat Palta ile MHP Milletvekili Sn. Turan Yaldır’ı tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021