SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Modern Kent Kimliğine Uygun Çalışmaların Altına İmza Atıyoruz

Modern Kent Kimliğine Uygun Çalışmaların Altına İmza Atıyoruz

A - +

Ana Manşet - 27.12.2023 - 8:52

Modern Kent Kimliğine Uygun Çalışmaların Altına İmza Atıyoruz

Aksaray Belediyesi modern kent uygulamalarından birini daha hayata geçiriyor. Vatandaşların araç bekleme süresini konforlu ve modern şekilde geçirmeleri amacıyla uygulanan akıllı durak sistemi Aksaray’da Atatürk bulvarı üzerinde kurtuluş kavşağı yakınında hayata geçti.

Kısa sürede Aksaray’ın genelinde yaygınlaştırılması hedeflenen yeni durakların tamamında Wİ-Fİ, LED ekran ve aydınlatma, engelli ve USB şarj ünitesi yer alıyor.

Konuya ilişkin Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu görüşlere yer verdi. “Toplu ulaşımda yaptığımız hamlelerle Aksaray’ı çağın gerekliliklerine uygun projelere entegre ediyoruz. Sürdürülebilir ve entegre toplu ulaşım çözümleri ile modern kent kimliğine uygun çalışmaların altına imza atıyoruz. Marka şehir Aksaray mottosu ile çıktığımız bu yolda şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Toplu taşımayı kullanan vatandaşlar, bekleme süresi içerisinde otobüslerin durağa geliş sürelerini, mevcut konumlarını bilgi ekranından takip edebilecekler. Aynı zamanda vatandaşlar Wİ-Fİ hizmetinden engelli ve USB şarj ünitelerinden yararlanabilecekler.

Şehir içi ulaşımda nokta dokunuşlarla önemli projelere imza atan Başkan Dinçer hatırlanacağı üzere daha önce uygulamaya aldığı akıllı kavşak, bilgi ekranları, yeni yol ve bulvarlarla Aksaray ulaşımını rahatlatacak projelere imza atmıştı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021