SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Ural Atandı

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Ural Atandı

A - +

Ana Manşet - 30.10.2023 - 8:42

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Ural Atandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığına, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Ural atandı.

Atamanın ardından Fakültede bir devir-teslim töreni gerçekleştirildi. Görevi Prof. Dr. Muhammed Sarı’dan devralan Ural, eğitim-öğretim, şehirle uyum ve proje geliştirme süreçlerinin yoğunlaşacağı bir çalışma temposu içinde olacaklarını belirtti. Prof. Sarı ve ekibinin görev süreleri boyunca oldukça güzel işler ortaya çıkarttıklarını, kendilerinin de iyi ve güzel işleri daha da geliştirmek adına gayret göstereceklerini dile getiren Dekan Prof. Ural, “Sayın Hocamıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da el birliği içinde ASÜ’nün gelişimine yönelik işler üretmeye devam edeceğiz” dedi. Prof. Ali Ural, açıklamasını, “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tensipleri münasebetiyle çok teşekkür ediyorum” sözleri ile tamamladı.

Çiçek takdimlerinin ardından Ural, ASÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı görevine resmen başladı ve akademisyenlerle tanışarak, yeni dönem çalışmaları üzerine istişarelerde bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021