SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Ramazan Kaşlı Çiftçimize Sahip Çıktı!

Milletvekili Ramazan Kaşlı Çiftçimize Sahip Çıktı!

A - +

Aksaray Haberleri - 19.06.2019 - 16:10

Milletvekili Ramazan Kaşlı Çiftçimize Sahip Çıktı!

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan KAŞLI, İlimiz Hasandağı ve Ekecik yöresi köylerinde meydana gelen etkili sağanak yağmur ve dolu yağışı sonucu zarar gören tarımsal alanlar ile meyve bahçelerinde ciddi biçimde zarar gören çiftçilerimize TBMM Genel Kurulu’ndan destek vererek, borçlarının ertelenip, zararlarının giderilmesini talep ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

SAYIN BAŞKAN DEĞERLİ MİLLETVEKİLLERİ

Aksaray’da 2 ayda 4 kez yağan dolu ve şiddetli yağmur ekili tarım arazilerini yerle bir ederek adeta göle dönüşmüştür. Dolu ve ardından yaşanan sel felaketinden sonra ekili ürünler sular altında kalarak heba olmuş, çiftçimiz ciddi anlamda zarar görmüştür. Dolu ve sel felaketinin ardından Aksaray Valimiz Sn. Ali Mantı ile birlikte Tarım ve Orman il Müdürü, Ziraat Odası Başkanı, İl Genel meclisi üyelerimiz, ilgili köy muhtarlarımız ve çiftçilerimizle birlikte yerinde inceleme ve tespit çalışmaları yapılmış, Aksaray genelinde yaklaşık 200 bin dekar ekili tarım arazisini vuran dolu ve sel felaketi 30 Milyon TL’lik bir maddi zarara neden olmuştur.

Bu minvalde ekili alanları zarar gören çiftçilerimizin borçlarının üç yıl süre ertelenmesi ile zararlarının AFAD ve Cumhurbaşkanlığı fonundan karşılanmasını talep ediyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021