SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Aydoğdu’dan 10 Mayıs Engelliler Haftası mesajı

Milletvekili Aydoğdu’dan 10 Mayıs Engelliler Haftası mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 09.05.2019 - 15:41

Milletvekili Aydoğdu’dan 10 Mayıs Engelliler Haftası mesajı

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu; Engellilerimizin, yaşam becerilerini geliştirerek, kendi kendilerine yetebilmeleri, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda eğitim imkânlarından yararlanabilmeleri, kendilerine uygun çalışma kollarında istihdam edilebilmeleri ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. Engelli kardeşlerimizle ilgili eksikliklerin giderilmesini bir lütuf değil, hakların sahiplerine teslim edilmesidir.

Engelli kardeşlerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak, onların toplumla daha da bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak onların da toplumsal sorumluluk almalarını mümkün kılmak, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın güçlenmesini de beraberinde getirecektir.

Tüm vatandaşlarımızın engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyor, engelli vatandaşlarımıza aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021