SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Siyaset » Milletvekili Aydoğdu ziyaretlere devam ediyor

Milletvekili Aydoğdu ziyaretlere devam ediyor

A - +

Siyaset - 27.06.2021 - 9:15

Milletvekili Aydoğdu ziyaretlere devam ediyor

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti heyeti ile birlikte Belde Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu beraberinde Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Selime Belediye Başkanı Levent Çevik’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Levent Çevik’ten yapılan çalışma hakkında bilgi alan Milletvekili Aydoğdu, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

AK heyet, Ihlara Belediye Başkanı Ahmet Dinç’i ardından Suriye’de Şehit olan Şahin Sarılmaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Daha sonra sırasıyla Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak ve Gülpınar Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu ile bir araya gelen Milletvekili Aydoğdu, sorun ve talepleri dinleyerek not aldı.

AK Parti’nin belediyecilikte her zaman mihenk taşı olduğuna dikkat çeken Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “AK Parti, lideri belediyecilikten gelen bir parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul belediyecilik performansıyla, onun öngörüsüyle bu günlere kadar gelen bir partidir. Onun için AK Parti de belediyecilik her zaman mihenk taşı olmuştur. Başlangıç noktası olduğu gibi yükselişinin de temelinde belediyecilik vardır. Belediye başkanlarımız, Aksaray’da ve tüm belediyelerimizde gördüğümüz üzere çok başarılı hizmetleri hemşerilerimizle, milletimizle buluşturuyorlar. Tüm belediye başkanı kardeşlerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Yapacakları çalışmalar ve vatandaşa verecekleri hizmetler noktasında bizden destek isteyen Belediye Başkanlarımızın heyecanları bizlere de enerji veriyor. İmkanlar dahilinde her belediyemize yardımcı olma gayreti içerisindeyiz. Bu konuda ayrım yapmıyoruz ve halka hizmet eden herkesin destekçisiyiz. Söz konusu Aksaray’a hizmet ise taşın altına her zaman elimizi koymaya hazırız” açıklamasında bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021