SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Aydoğdu, Köyleri Karış Karış Geziyor

Milletvekili Aydoğdu, Köyleri Karış Karış Geziyor

A - +

Aksaray Haberleri - 28.08.2018 - 15:26

Milletvekili Aydoğdu, Köyleri Karış Karış Geziyor

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, bayram tatili dolayısıyla ara verdiği köy ziyaretlerine Eskil İlçesine bağlı Güneşli, Başaran Köyleri ve Karakol Yaylasını ziyaret ile devam edip vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ziyaretler esnasında vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında amaçlarının birlik ve beraberlik içinde kalkınma çıtasını daha yükseklere çıkarmak olduğunu belirten Milletvekili Aydoğdu, “Aksaraylı olsun olmasın tüm hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layıktır. AK Parti olarak bizleri destekleriyle onurlandıran değerli hemşerilerimiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu amaçla il merkezimizden ilçelerimize, köylerimize, en ücra mezralarımıza kadar ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Makam ve gönül kapımız tüm hemşerilerimize her zaman açıktır” dedi.

Köylülerin istek ve sorunlarını dinleyen Aydoğdu, Aksaray’ın kalkınması için gerekli tüm adımların atıldığını ve atılmaya da devam edildiğini ifade etti.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun Köy ziyaretlerine, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021