SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Adayı Hüyük’den önemli açıklamalar

Milletvekili Adayı Hüyük’den önemli açıklamalar

A - +

Aksaray Haberleri - 01.06.2015 - 13:32

Milletvekili Adayı Hüyük’den önemli açıklamalar

AK Parti Aksaray 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük yaptığı açıklama ile MHP’ye yüklendi. Hüyük açıklamasında, Aksaray’daki seçimde MHP liderini afişlerini ve billboardlarını görmüyoruz. Bu seçim Genel Başkanlar arasında yapılıyor. MHP adayları bir defa da kendi yaptıkları bir eserin önünde açıklamada bulunsunlar. Anketler gösteriyor. MHP’de ne değişti de sözler veriyorlar. MHP’nin iktidara gelme durumu yok. Söyledikleri bu sözleri kiminle, nasıl yapacaklar? Milletimiz kendisine hizmet eden AK Parti’yi yine sağduyulu karar ile iktidara getirecektir” dedi.

Genel Başkana Az Vurgu Yapmak Yakışıksız Oluyor

AK Parti Aksaray 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük, İnsan Merkezli bir siyaset yaptıklarını ve siyasetin ana temel noktasının da insan olduğunu söyleyerek, Ben şunu sormak istiyorum. Neden Aksaray’da Devlet Bahçeli ile ilgili afiş, billboard hiçbir şey yok? Bu partinin bir genel başkanı yok mu? Ben çok merak ediyorum. Devlet Bahçeli 1999- 2002 yılları arasında bu memleketi yönetti. Bu yönettiği dönem de ortadadır ve bellidir. Birileri şöyle olur, böyle olur diyebilir ama Bugün bunu kiminle ve nasıl yapacaklar çok merak ediyorum. 7 Haziran seçimleri Ahmet Davutoğlu, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu ve Selahattin Demirtaş arasında yapılıyor. Bir defa burada yarışanlar genel başkanlardır. Oylarda ona göre dağılıyor. Millet, herkesin kabiliyeti, yeteneğine göre oy verdiğini düşünüyorum. Bir seçimde bir genel başkana bu kadar az vurgu yapmak yakışıksız oluyor. MHP’de siyaset yapan arkadaşların tavrını da doğru bulmuyorum.

Projeleri Kiminle, Nasıl Yapacaklar?

Aksaray’da artık yerel siyasetten kınaa geldi diyen AK Parti Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük, MHP adayları acaba bu söyledikleri projeleri kimlerle nasıl yapacaklar? Burada çıkıp açıklamalarını istiyorum. Bunların projeksiyonları ne? Bizim bilmediğimiz bir Milliyetçi Hareket Partisi iktidarı mı geliyor. Kamuoyu yoklamaları MHP’nin iktidara gelemeyeceğini gösteriyor. MHP’de bir şey değişti ki, değişti desinler de milletimizde buna göre teveccühünü değiştirsin. Milletimiz 13 yıldır aynı parti aynı genel başkan var aynı şeyi de tercihlerde bulunuyor. Burada MHP’nin hangi söylemi hangi eylemi değişti ki, yeni ne yapacaklar Milliyetçi Hareket Partisinin seçim beyannamesini, seçime girerken halkla paylaşmalarını istiyorum. Desinler ki, MHP lideri Bahçeli, şu şu konu da fikirlerini değiştirdi. Buna yeni bir açılım sağlayacağız. Geçmişte 3.5 yıl boyunca Aksaray’a yapılmadık Çakılı, Sanayi ve SSK’nın önündeki Köprünün dışında, biri de yıkılacak zaten, hangi yatırımları varsa bunları paylaşmaya davet ediyorum.

Kendi Eserlerinin Önünde Açıklama Yapsınlar

Hüyük konuşmasının devamında, Bir stadyumun önünde bir eski havaalanının önünde çok hoş olmayan bir siyasi üslupla beyanlar vermek hoş bir yaklaşım değil. Ben bir daha ki beyanlarını Aksaray’daki bir MHP eserinin önünde yapmaya davet ediyorum. 1999 ve 2002 yılları arasında Sanayi köprüsünün dışında yapılmış MHP’nin yaptığı bir eser varsa lütfen bir daha ki beyanlarını da orada vermelerin istiyorum” dedi.

Aksaray’ı Koşar Hale Getireceğiz

Aksaray’ın güzel bir şehir olduğunu ve yürüyen şehri koşar hale getirmek istediklerini belirten AK Parti Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük, Aksaray’ı koşan bir şehir yapmak için aday olduk. Elbette ki bizim de hatalarımız da yanlışlarımız da olabilir bir siyasi hareket olarak ama hep iyi niyetliydik. Milletin hiçbir şeyine bu manada ters bakmadık. Bugün bu kadar çok şehri görselliğe boğmak, şehrin gözünü yıpratmak hoş şeyler değil. Milletimizin sağduyusuna inanıyorum. Cumhurbaşkanımızın mitingi Aksaray’ın verdiği en güzel cevaptı. Millet oradaki o havayı görenler herhalde daha sağlıklı düşünüyordur diye düşünüyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021