SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili aday adayı TURAN sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor

Milletvekili aday adayı TURAN sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 11.03.2015 - 11:43

Milletvekili aday adayı TURAN sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor

Esnaf odaları ziyaretinde bulunan Hazim TURAN, esnaf ve sanatkarlar odasına ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Hazim TURAN, Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan CEYLAN ve Fırıncılar odası Başkanı Halis ALTINSOY ‘u ziyaret etti. Hazim TURAN , esnafın toplumdaki önemini vurguladı ve ’’Esnafımız toplumumuzun en temel yapı taşlarından biridir. Ahilik geleneğinin bize emanetlerinden biridir. Biz de bu emanete sahip çıkmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

TURAN ayrıca, 26 yıl boyunca Çıraklık Eğitim müdürlüğü yaptığı için esnafımızıla sürekli iç içe oldum sorun ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum diyerek esnafımız bu ülkenin ekonomik kalkınmasından, eğitimden, sağlığına kadar her alanda bizlere rehber olmuştur. Biz esnafımıza güveniyoruz. Bu kültürü, bu geleneği korumaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan CEYLAN ve Fırıncılar Odası Başkanı Halis ALTINSOY ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Hazim Turan a başarı temennisinde bulundular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021