SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili A.Adayı Mahmut ASLAN Resmen Başvurdu

Milletvekili A.Adayı Mahmut ASLAN Resmen Başvurdu

A - +

Aksaray Haberleri - 19.02.2015 - 20:26

Milletvekili A.Adayı Mahmut ASLAN Resmen Başvurdu

Mahmut Aslan AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. İl Binasında başvurusunu yapan Aslan şunları söyledi. “Sayın İl Başkanım, Merkez İlçe Başkanım, Yönetim Kurulu Üyelerim, Basınımızın güzide temsilcileri, çok kıymetli hemşerilerim ve dava arkadaşlarım;
Bir sevdadır …Bir gönül şehridir.. AksarayYunus Emre, Genç Osman, Somuncu Baba, Şehr-i Süleha Aksaray’ımızın manevi değerleridir ve hepimiz gönülden bağlıyız.Bu kutlu şehre hizmet etmek için yola çıktık. AK PARTİ Aksaray Milletvekili Aday Adayı olmak için 11 yıldır gururla yürüttüğüm ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Memur-Sen başkanlığından ve 26 yıllık devlet memurluğundan istifa ettim.
Tecrübelerimi ve Aksaray’ımızın manevi enerjisini, Milletin Meclisine taşımak istiyorum.
Bence Milletvekilliği, bir heves ve sadece temsil makamı değildir. Milletvekilliği çözüm ve proje üreten daima milletten yana tavır koyan bir hizmet makamıdır.
Bu kutlu süreçte desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, Aksaraylı hemşerilerime ve dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunar.
Adaylık başvurumun milletimize, devletimize ve Aksaray’ımıza hayırlar getirmesini Cenabı Haktan dilerim”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021