SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Milletvekili A. Adayı Altınsoy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Milletvekili A. Adayı Altınsoy Ziyaretlerine Devam Ediyor

A - +

Ana Manşet - 30.01.2023 - 10:37

Milletvekili A. Adayı Altınsoy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Aksaray Milletvekili A. Adayı Hüseyin Altınsoy, esnaf ve semt pazarı ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Aksaray İl başkanlığı dönemindeki çalışmalarını Milletvekili A. Adaylığı sürecinde de sürdüren Altınsoy, esnaf ve Semt Pazarı esnafına ziyarette bulundu. Alışverişe gelen vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.

Hiçbir zaman seçimden seçime sahaya inen, vatandaşını hatırlayan bir parti olmadıklarını hatırlatan Milletvekili A. Adayı Hüseyin Altınsoy, “5,5 yıllık il başkanlığım döneminde pandemi dışında hiçbir zaman vatandaşımızdan kopmadık. Tüm kademelerimizle sahada esnaf ve vatandaşlarımızla hem hal olduk. İyi günde, kötü günde gücümüzün yettiğince bir ve beraber olduk. Kısacası hiçbir zaman gönül bağımızı koparmadık. Her zaman olduğu gibi bugünde teşkilatımızla beraber olmamız gereken yerde milletimizle beraberiz. Pazar alışverişi yapan hemşerilerimizle, pazarcılarımız ile bir aradayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve yol arkadaşlarına destek için dolaşıyoruz. Durmak yok, yola devam diyoruz. Ben inanıyorum ki Aksaray’dan en güçlü desteği alacağız inşallah. Vatandaşlarımız, Türkiye ile ilgili oynanan oyunun farkında. Yani bize söylenen şu ‘Buralarda çok zaman kaybetmeyin, daha sıkıntılı yerler varsa oralara uğrayın’ diye. Onun için gerçekten biz vatandaşlarımızın aslında Türkiye’ye karşı olup biteni bu kadar yakından takip etmelerini, bu süreci bu kadar iyi takip etmelerinden de son derece memnunuz. İşin doğrusu bize çok söyleyecek bir şey kalmıyor. Çünkü vatandaşlarımız hem kamuoyunu hem siyaseti iyi takip ediyor ve o açıdan da yaptığımız, varsa taleplerini almak, gönüllerine dokunmak. Hemşerilerimizin Cumhurbaşkanımıza, partimize ve şahsımıza göstermiş oldukları teveccühten oldukça memnunuz” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021