SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletimiz, AK Kadroları Seçerek Türkiye’nin Yolunu Bir Kez Daha Açacak

Milletimiz, AK Kadroları Seçerek Türkiye’nin Yolunu Bir Kez Daha Açacak

A - +

Aksaray Haberleri - 13.11.2018 - 14:42

Milletimiz, AK Kadroları Seçerek Türkiye’nin Yolunu Bir Kez Daha Açacak

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza emin adımlarla yürümek için 2019’un Mart ayında yapılacak olan seçimin önemi bilen milletimiz, Allah’ın izni ile dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan olan AK kadroları seçerek Türkiye’nin yolunu bir kez daha açacak.” dedi.

2002’de başlayan ve mazlumların sesi, ümmetin umudu olarak kutlu bir dava hareketine dönüşen AK Parti’nin, milletin desteğiyle bugüne kadar çok önemli hizmetlere imza attığını belirten Başkan Altınsoy, “2019 Mart seçimleri bugüne kadar şehrimize ve ülkemize yapılan hizmetlerin perçinlenmesi, yeni Türkiye’nin inşası için kritik öneme sahiptir. 2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza emin adımlarla yürümek için her zaman olduğu gibi yine değerli halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın değerlendirmesi ile ak davanın neferleri olarak Aksaray’a en iyi şekilde hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Halkımızın bizlerden istediği gibi ‘Güçlü meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye ve Güçlü Aksaray’ için daha huzurlu, güvenli ve müreffeh bir gelecek için gece gündüz çalışma vakti olduğunu biliyoruz.” dedi.

AK Parti’nin arkasında milletinden başkan destekçisi olmadığına dikkat çeken Altınsoy, “AK Parti’nin arkasında localar, ulusal yada uluslararası çıkar çevreleri, başka yerde birtakım çıkar odakları yoktur. Allah’a çok şükür, 17 yıllık iktidar olan bir partinin arkasında, halen milletin desteği, duası ve tercihleri vardır. Milletimizin bizimle birlikte şer odaklarına karşı direnişi vardır. Bu yerli ve milli olma özelliğimizden hiç vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Siyaseti milletimize hizmet aracı olarak kullanacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021